Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så melankoliskt vackert!

Ibland känns allt bara så melankoliskt vackert
rensade i förrådet hittade en massa bilder

Min son jag kommer ihåg när du var riktigt liten
Hoppas att du har det bra där du nu är

Min dotter du var ett riktigt busfrö när du var liten
Hoppas du får lägenheten du önskat

Känner en stor kärlek till er båda




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-31 09:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ömhet är ett vackert ord
innebördsord
blir varm i mötet med det du här skänker
2013-01-31

    Birgersdotter VIP
Fint ömhetsbevis
2013-01-31

  Destino
Så fin text kärleken känns u varje rad.
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket varmt och vackert...härlig känsla...
2013-01-31

  Maj-Lis VIP
Varmt ich vackert om kärleken till sina barn
2013-01-31

  Angel of love
Satt och gjorde samma sak idag, och med kärlek inser jag att man gjort nått rätt i livet.
Känner din kärlek till dina barn..
2013-01-31

  Suss Petersson
Den kärleken känns igen...
2013-01-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vad kärleksfullt skrivet! Man kan ana en viss smärta och saknad...och också glädje och hopp
2013-01-31

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Visst väcks den där sanslösa obegränsade kärleken ibland extra mycket, som att se gamla fotografier....
2013-01-31

    ej medlem längre
Får man bara be dig ta bort ett L? Melankoli. Om det var det du syftade på dvs. Tack.
2013-01-31

    ej medlem längre
Texten strålar av värme och kärlek. Härligt.
2013-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken till barnen
alltid i en finns
var de än är
så gott att då ha
dem kvar här på
på bilden där...
2013-01-31

    ej medlem längre
en vacker dikt fylld av kärlek
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin