Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor söker sin motsvarighet!

Känslor söker sin motsvarighet
vare sig det är i kärlek eller sorg

Arga söker sig till arga
och hat föder ju hat

Moral människor och trosigveta bäst
samlar sig till mörk attack

Kärleken besegrar dem till slut.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-31 10:19



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det är inte säkert...Moraldelen baseras mycket på Val. Man måste försöka att välja att ingripa när någon far illa etc eller när vi vet at något som begås är fel. Att hat föder hat är ofta sant och där håller jag med dig att det bör vi försöka att bekämpa med kärlek eller iallafall inte låta det ta över våra liv. (Lättare sagt än gjort alla gånger).
Din text väcker tankar och det är bra! :.
2013-02-01

  Lena Själsöga Keijser
sant
2013-01-31

  Chawa VIP
Det ligger mycket visdom i denna text!
2013-01-31

  Federico Romano
Exakt! Vi får hoppas att kärleken vinner till slut..
2013-01-31

  Angel of love
Så är det nog, man söker sig till sina jämnlikar.
2013-01-31

  Suss Petersson
Fina ord,man är alltid två om saker och ting annars faller det platt och blir ingenting.
2013-01-31

  Alva Johnsson VIP

Sista raden...jag känner mig lättad. Kärleken söker icke sitt.
2013-01-31

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Kaka söker maka :)
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin