Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärleks vilja

Dina läppar mot mina
Kelande tunga. Letande glöd

En passion i tysthet


Viskande


Nakna ord


Känn hur jag brinner mot dina händer
Lyfter min blick
Landar i din


Kvider

Låter dig låsa min lusta. Tygla
En vanmakt i tillåtelse

I maggropen pirrar det
Tusen fjärilar

Flyger

Över hela min existens
I din tillvaro


Formad
Dig till viljes




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 200 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-31 18:07



Bookmark and Share


  Eliza-69
Härligt Hett o mer sånt ;)
2013-09-29

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert sensuellt ..gillas :)
2013-02-01

  M M Mannheim VIP
En ovanligt sätt att skriva poesi...men det är sådant som för poesin framåt!
2013-01-31

    Anki.A
Gillar...
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish