Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

.

Tårar
undanträngda
Gömda för skydd

Tårar
smärtsamma
Lössläppta efter fruktan

Tårar med
längtan efter tröst




Fri vers av Mejja
Läst 348 gånger
Publicerad 2004-08-11 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja