Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattöga




hon ropar in
i nattens ädelstensöga





moderfader
fadermoder

hör mig
kom



mitt hjärtas
vilja är klar

hjälp
mig






vinden bär hans stämma till henne
hans ord kysser hennes hud




sköljer
henne


vida
in i

hans famn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-31 22:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Natten ser det tankarna bär.
2020-11-27

  wildah
Väldigt vacker och dina nya ord är fantastiska.
2013-02-02

    lenakarin
Åh så fint..
Så varm, trösterikt!
2013-02-01

  Lars Hedlin
Insikten infinner sig
2013-02-01

    ej medlem längre
fin med en igenkänningslängtan,jag kommer bara ihåg min morfar,de andra dog innan jag föddes,utom mormor som jag inte kan minnas till utseende men hennes kök som en dimma där jag äter blåbärskräm som hon lagat.Morfar var en S:K nasare i Lysviks socken ,han åkte runt på moped och sålde främst sill,han var en riktig spjuver som jag önskar jag fått mera kontakt med.
2013-01-31

  ~UrTjur~
Väldigt vackert och medvetet! Här känner man den sanna kärleken stråla. Namaste
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser