Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitargråt





sitarerna gråter
i morgonhymnen


med hon
vilken fällt
sina drömparasoller


hon vilken sjösatt
hibiskusblommorna i floden


sarin är fransad


hon sitter
i vinden

förmår icke lyfta vingarna


sitarerna gråter
i morgonhymnen


hon väntar
på han

vilken red bort med tonerna


sitarerna
tystnar

i skymningshymnen

floden sköljer henne med


de ser
en stjärna tändas

han
kom
ej




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-31 22:34



Bookmark and Share


  wildah
Sorglig och vacker!
2013-02-02

  Lars Hedlin
En text som berör inom
2013-02-01

    lenakarin
Sorgesamt vacker text, en evig historia berättad om o om på alla språk men fångad så precist o avskalat av dig. Och stjärnorna finns ju kvar, vakar över oss för alltid..
Tack för den upplevelsen!
2013-02-01

  Ith
Du skriver i skiraste akvarell, så vackert!
2013-02-01

  Tarantaran
Vackert vemodigt..
hoppas han kommer
snart..ta inte ner
drömparasollen..han
kanske ser dem, och
hibiscusblommorna.
Han kommer nog till
sin sagodrottning :)
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser