Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grytlock och smaragder

 

Måste försöka vara mer i nuet

för att inte få nya sår

För hur det än är

så är nuet allt vi rår på

 

Planering sägs vara bra

men psyket pallar inte

om det blir mera på listan

för varje dag

 

Vårt förflutna vill vi ibland

inte se

tror vi kan gå vidare ändå

men på det sättet

läks inte Alla våra sår

 

Man vill gärna skrapa lite på ytan

peppra med kloka teorier

men under det där locket

kokar så fortfarande grytan

tills det inte finns nåt kvar i den




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-01 04:16



Bookmark and Share


    Bellissima
Lösningen är kanske en balanserad blandning av KBT och traditionell psykoterapi toppat med lite mindfullness
2013-02-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så sant, för att kunna se nuet krävs att man är något så när hel...
2013-02-01

  Lars Hedlin
JA bra skaldat ...att bli sårad kommer man nog alltid bli någon gång i livet...
2013-02-01

    ej medlem längre
tänkvärt..och bra!
2013-02-01

  SatansSon VIP
Fint sagt om det gamla. jag hatar det gamla.
2013-02-01

    ej medlem längre
Ja visst,ingen större mening att älta det förflutna mer än nödvändigt,kram!!!
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP