Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am eager to get to you!

Saturday morning all the same
Nothing in my pockets

I am eager to get to you
Like a kid longing for the cinema

Making sweet sweet LOVE
And we will take it to the top.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-01 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig kärlek...
2013-02-01

  Rise Little One
Sometimes we dont need anything in our pockets but a lots of real feelings in our hearts...
2013-02-01

  Destino
Underbart... Gillar verkligen bilden och texten.
2013-02-01

    ej medlem längre
Love is all ...
2013-02-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tycker om! Det fina med kärlek är att den kostar inte pengar....den får man för man är värd den!
2013-02-01

  Angel of love
En underbar längtan. Varm och fin
2013-02-01

    ej medlem längre
thats the spirit!
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin