Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En genuin värme i själen!

Släpper aldrig taget
om morgondagen

En evig existens
försöker vara I nuet

Längtandes med
en genuin värme i själen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1023 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-01 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma fina ord..
2013-02-02

  Lindha W Gustavsson
Värmande ord!
2013-02-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord! längtan efter morgondagen ger värme i själen! Vackert!
2013-02-01

  Magica VIP
Fin tanke, hoppingivande. :)
2013-02-01

    ej medlem längre
Att ha en varm själ kommer man långt på.
2013-02-01

  Rise Little One
så fina tankar ... Tack vännen
2013-02-01

  Harriet Gullin VIP
Du är en person med hjärtat på rätt ställe :-)
2013-02-01

  Destino
Så ska det vara njuta i nuet och hoppas på en underbar framtid!
2013-02-01

  Kim VIP
Ja dessa bejakande stunder är guld värt! Dessvärre är de som är förutan detta ordentligt skrämmande stundtals!
2013-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kloka ord...
2013-02-01

    ej medlem längre


livsbejakande ...
inom som utom ...
2013-02-01

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Bra att kunna vara här och nu men fortfarande ha hopp om i morgon
2013-02-01

  Angel of love
En bra insikt, att se framåt!
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin