Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fördomarna, är starkare än någonsin


hora, slampa, luder


du var tio år ,
Första gången du fick höra, de orden hagla över dig!!

10år!!

10 fucking år...ung

vad i helvete ger det dom rätten, att säga så till dig!?!



det är ett så jävla hårt klimat där ute..

nu e du 13,5 år ung

å fortfarande haglar...

hora, slampa, luder.


kommer att slåss, för att du bara ska behöver vara..

13,5 år

och inget annat.





Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-01 23:49



Bookmark and Share


  narcissus
någonstans verkar det som om du inte förstod, innebörden av min text?
2013-02-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är så fruktansvärt tragiskt och hemskt
det är något allvarligt fel i kulturen, i människorna, som gör så här

varför förtrycka, varför förnedra
varför inte upphöja, positivisera
2013-02-06

  narcissus
riktar det till skola, samhället, föräldrar och andra!
2013-02-03

  Annie b'larsson VIP
Författaren behöver naturligtvis inte förklara till vem orden är riktade. Det är dennes ensak.
Det är såå bedrövligt att det överhuvudtaget förekommer ett sådant tilltal, till någon kvinna, i synnerhet till barn!!
2013-02-02

    ej medlem längre
till vem riktar Du
de här orden?

(undrar bara för de verkar
som sk tilltal......)
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus