Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÖVERTYGA MIG INTE


jag avskyr


sådana som dej,

som tala om för mig
vad jag ska tycka


BARA FÖR ATT..




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-19 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus