Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du valde själv..


vårt ofödda barn

panik

ett barn växer i min mage
längtan

panik

ikullknuffad
bara för att..
emotsagd
ikullknuffad


igen


panik


gråt om beskydd

hänsynslös likgiltighet
bara för att

skräck och rädsla
över ett kanske skadat liv

panik

lust, kött och blod

dina gener slog du omkull

nu

karma











Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-21 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus