Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går att hantera


såren hos de tre visa männen


kommer aldrig att läka?
viljan att vara tilllags är för länge sedan förbi

kraften att stå emot ängsligheten

är förbi och hanterbar

lättnat


men uttråkad






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 295 gånger
Publicerad 2014-08-13 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus