Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höst 2014. förändringens tid är kommen


augusti



Vart vill du föra mig,
vart bär du mig hän

du mörka , avsvalnande sommar

som blivit till höst

ser en möjlighet att förankra mig själv i dig


hösten



jag är redo

ta emot mig, med all din kraft
se mig bli fylld av din längtan
att förnöjsamt fylla mig med kraft

att nå nya vyer nya mål

jag är redo

redo

redo för att möta dig nu.







Fri vers av narcissus
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-13 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus