Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenmånen





droppar
sjunger serenader
för gråtande ögon






bada ditt ansikte
din hud i månsilver




måndöttrar viskar
vi sömmar ditt hjärtas brustna






vari rosenmånen
blomma skall




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-02 22:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
hopp och liv
2013-02-04

  Janne
Livsingivande ord,
fin känsla i dina ord

"vari rosenmånen
blomma skall"
2013-02-03

  Lars Hedlin
Doft av liv
2013-02-03

  ULJO
Härlig poesi här
2013-02-02

    ej medlem längre
Gillar......
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser