Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diadem





diadembruden
skrider in i

dagsmeja




kristallsandaletter
bär hon

insvept är hon i mantelljus
ögonen strålar

målar marker




i ädelstensvatten
sköljes penslar

i skikt framstiger
akvarellen




mjukt andas hon toner
stiger

upp
till



molnskogens händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-02 23:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Glittrande som en gloria
2013-02-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Diadem till dig Själsöga drottning av poesi. Kram/Diana
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser