Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräsvida





fågelvindar
rör vid gnistrande gräsvida
vitas färder

bäddas
tysta
in





kaprifolen
tätt intill väggen
bär gröna blad

givna mod
av ljus
av värmes
närhet





vidrör fågelvindars bidan




kom värm er
i bladen mina




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-02 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vidrörs!!
2013-02-03

  Lars Hedlin
Vackra fia ord
2013-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
så fint diktat!
2013-02-03

  ULJO
Kan poesi bli vackrare än så ............
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser