Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckeln






kunde jag lämna nyckeln på trappan
kunde jag resa mig ur askan
kunde huden blöda

vara
eldens djupröda
fägring




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-02 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja!
2013-02-04

  Lars Hedlin
Frågan om!
2013-02-03

    lenakarin
Texten berör mig.
Tänker att, när du formulerat dessa ord, har du redan lämnat nyckeln o glöder
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser