Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strupgrepp





plötsligt
oförberett i ett leende



han lägger handen
över halsen hennes

pressar
fingrarna
in i strupen



böjer hennes rygg i båge
bakåt




lägger pilen an
siktar

släpper



pilen löper in i
bäckens silverklara




hon andas
i loppet av nyckeln




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-03 00:15



Bookmark and Share


  Elwania
I loppet av nyckeln
en historia som blir onämnd
2013-02-05

    hver
Lofandi Lena

óundirbúinn í bros
spyrjandi
með lykil í hendi
við heiðina há
eldgos
hrynjandi
lofsöngur á.


gufa
2013-02-03

  Ulf D VIP
Detta är märkligt, överraskande, en orolig text full av bilder.
2013-02-03

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat starkt
2013-02-03

  Nina.H
"I loppet av nyckeln"
är så vackert och får läsaren
att fundera..
2013-02-03

  LenaJohansson VIP
stark på ett bildrikt plan...mkt bra
2013-02-03

    lenakarin
Djupt oroande text..
Skarp, nästan brutal, men under orden hör jag en klang av trygghet.
För hon andas,precis i loppet av nyckeln och i bäckens silverklara.
Vacker text, många plan.
Bravo!
2013-02-03

  ULJO
Poesi med ett regn av melankoli. Berörande och frågande.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser