Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värderar min tillvaro starkt!

Varför fortsätta kämpa?
när man inte får någon respons

Varför fortsätta?
när det inte ger något resultat

Retur i känslor
våndas varje dag

Kämpar inom
Värderar min tillvaro starkt

Noterar varje för och nackdelar

Dör lite inom
varje gång vi bråkar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-03 11:23



Bookmark and Share


    jaybird
"Retur i känslor
våndas varje dag"

fristående i sin egenart
tål grubbleri
honung!

2013-02-04

  Destino
Blir ledsen då jag läser, vill att alla skall må bra speciellt underbar poet själ som förtjänar bara det bästa i livet!
2013-02-04

  Angel of love
Berör så starkt, man dör verkligen lite för varje gång .... Känner med dig
2013-02-03

    ej medlem längre
Det man inte får förlora är sin självrespekt...där går gränsen.
2013-02-03

  Chawa VIP
Förtvivlan...återvändsgränd...
Förhoppning om vändning innan man ger upp...
2013-02-03

  Osvalds_Dotter VIP
En text som berör och man vill börja
diskutera känns det som...
:)
2013-02-03

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vemod och lite hopplöshet läser jag i dina ord, starkt
2013-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas för din skull om en ljusare framtid...ge inte upp...
2013-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark dikt...gillar sista versen...tyvärr så är det...
2013-02-03

  Nina.H
En gåta som tids nog får svar..
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin