Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

With all your heart!


To love with all your heart

To make sweet hot passionate love

Is like a taste of heaven




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-03 11:26



Bookmark and Share


  Angel of love
Varmt vackert skrivet...
2013-02-03

    ej medlem längre
Himlen är där din älskade är.
2013-02-03

  Osvalds_Dotter VIP
Skriver under på de raderna!
2013-02-03

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
den kärleken och passionen vill man alltid äga
2013-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Pasión!
2013-02-03

    ej medlem längre
lovely!*
2013-02-03

  Nina.H
Romance ... Like!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin