Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Did this don that!

Feels like I’m been here before

Did this don that

Same things different Life…




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-03 11:28



Bookmark and Share


  Angel of love
Vardagen rullar på som i en repris varje dag...
2013-02-03

    ej medlem längre
Att trampa på i samma gamla spår....så fint du uttrycker det!
2013-02-03

  Osvalds_Dotter VIP
Kanske är det så...
Vem vet vad man genomlevt innan...
2013-02-03

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Cirkeln sluten vandrar runt runt runt....du fångar känslan i få ord
2013-02-03

  Nina.H
Same same but different, tänkvärt
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin