Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygn

Skriken från de som hoppat hänger kvar i luften

 

Ansikten färdas bakom glas. Stjärnor tänds.

i rader av svarta fönster. Skuggor

tänjer yttergården.

 

och solen genomlyser husen.

 

Han vaknar. Hon är död på golvet.

Blod ur munnen. Det är natt.

 

Blinkande genom glas rör sig fåglar mot ljuset.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 319 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-03 11:35



Bookmark and Share


  gemini88
fint, faktiskt!
2013-02-07

  sommarmoln
Dramatiken ekar i tomrummet...:)
2013-02-07

  desert star
ljuset skinner genom denna text!
2013-02-03

  Chawa VIP
Stor dramatik!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin