Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dreaming in the sun!

Dreaming in the sun
Forever in our arms

Do it all day and night
Take us to heaven

Everything is all right
So bright and warm


Only LOVE deep in our souls
Tasting our sweet flesh




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-03 12:41



Bookmark and Share


  Destino
Väldigt fint skrivet om kärlek och lust!
2013-02-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
tvåsamhet som gör att man blir totalt uppslukad
2013-02-04

  Angel of love
En dröm man inte vill vakna ifrån..
2013-02-03

    ej medlem längre
Bara kärleken kan göra detta med oss...
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin