Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi rör oss

 

Sotfläckade vingpennor över röd öken.  Oljdränkta

klänningar, plast och metall. Rödmålade läppar

i backspegeln. Allt flyr ur historien.

 

och Framtiden är ett vitt rum med öppna fönster




Fri vers (Fri form) av Erik H.J Hultin
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-03 14:50



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Jag måste säga att jag älskar ditt bildspråk, har läst flera av dina texter nu och du är helt fantastisk på att beskriva förändringar genom tiden. Att du ser på framtiden som ett vitt rum, en tabula rasa om man så vill, med öppna fönster är uppfriskande då man som oftast stirrar sig blind på den färgade historien bakom.
2013-03-02

  smultronbergen VIP

Vad vill den, du

från sot o varför röd öken
bakgrunden/ dåtiden kan den
vara olja och indränkt o
framtid samtidigt vit med öppet
fönster - ja känner en vilja till
att vrida om för att kunna se
nuet , - en känsla av tristess
ngt nytt som att be om lift när
man ligger fast i dyn
2013-02-03

    lenakarin
Bra!
Speciellt. och Framtiden är ett vitt rum med öppna fönster" som antingen är hoppfullt vilsamt(efter plast o metall o blandningen av förgänglighet o ytlighet eller om det är brinnande levnad) eller ödslig intighet.
Tyckte om!
2013-02-03

    ej medlem längre
mycket bra
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin