Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om oförstånd och illvilja


köpslå om ett barn


är det du gör
för att förlusten är för tung att bära?

förlust som du själv skapat

nu sitter du där
anser dig utsatt

stackas lilla vuxna människa
så uppfylld av ditt ego

att du köpslår

om ett barn




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-03 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus