Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig..

genom varje litet misstag

älska mig

för varje litet försök
att vara levande
när jag går vilse

älska mig
för min möjlighet

att älska dig

villkorslöst






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
på intet annt vis bör du älskas
totalt, villkorslöst, maximalt

fint
2013-02-06

  narcissus
tack!
2013-02-04

  Max Poisé VIP
Vackra rader! Skön längtan!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus