Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något måste göras annorlunda!

Du säger att viljan är stor
försöker att förändra

Gäller bara att visa det också
kanske är det jag som behöver förändras?

Vet bara att något måste göras annorlunda




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-04 08:14



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark, ja hur vet man att det blir rätt..
2013-02-05

  Maiah VIP
Vi har så lätt att "säga" oss vilja ha förändring men att sen göra det verkar svårare... bilden får en att le, klockren, något måste verkligen göras annorlunda...
2013-02-05

  Magica VIP
Insikt = Grunden till positiv förändring.
Bra!
2013-02-05

    ej medlem längre
Förändringen börjar alltid i dig själv.
2013-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så är det...bra...
2013-02-04

    ej medlem längre
insiktsfull och tänkvärt..
2013-02-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
tänkvärd text!
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin