Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan vi känner!

Du ger mig en orsak att le
att våga lite mer

Jag blundar en stund
och ser dig framför mig

Jag ger dig mitt hjärta
sänder en stråle rakt ut

Känn mina läppar mot din hals
mina händers beröring

Blir varmt vägledd
av dina heta andetag

Längtan vi känner
blir så stark att vi ömsint blandas

Allt tystnar
Snart är vi ett med evigheten




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 404 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-04 08:28



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Vackra längtande och befinnande ord
2013-02-05

  Angel of love
Alldeles underbar som alltid, tycker mycket om den..
2013-02-05

  Maiah VIP
ömsint och vackert
2013-02-05

  Filippa Jacobsson
Så underbart bra Lars!!!
2013-02-04

  Destino
Ännu en som bokmärke
Blir verkligen varm i kroppen och känner en sexuell laddning i varje rad
Oj vad roligt att läsa om saker som alla vill berätta men inte vågar eller kan. Jag gillar att läsa saker som berör det känns så verkligt, sex, kärlek, sorg, tårar och ilska är saker alla har inom oss men du förmedlar det så bra!
2013-02-04

  Sofhia Wirström
vackra rader
så varma
kärleksfulla
du får till sådan känsla
i dina texter
bra :)
2013-02-04

    Birgersdotter VIP
Vacker
2013-02-04

  Lindha W Gustavsson
Som jag sagt många gånger tidigare, du "lyckas få till det" med sådan obeskrivbar värme alla dina dikter, med enkla men så betydelsefulla ord av mästerlig karaktär.
2013-02-04

    ej medlem längre
Det är så vacker att det känns magiskt.
2013-02-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ännu en av dina sköna vackra kärleksdikter!
2013-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förenas i kärlek
på så´nt sätt tätt
får både på ord
och tanke sprätt!

2013-02-04

    ADI Nehlin
fint skaldat
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin