Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du... för alltid du...


älskar älskar älskar

 

 

 

 

 

 

aldrig såg jag dig förbi

alltid här

så när 

ett hårsmån

ifrån

min smärta

 

 

du

min kära

trofasta underbara själ

 

 

 

älskar



älskar



älskar


 

    
 

 

 

älskar dig så

 

som morgonens ljus

kysser nattens

 

sista skugga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-02 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar..
2013-05-21

  Freeman
En sann poet...så vackert!
2013-03-08

    ej medlem längre
Härligt!!
den själen
kan andas
i de gioa djupen
2013-03-03

    ej medlem längre
Undderbar ...
2013-03-03

  Lars Hedlin
Så innerligt vackert
2013-03-03

  in effigie VIP
skälvande underbar...
2013-03-03

    ej medlem längre
så bra skrivet..
2013-03-03

  Bibbi VIP
Så skön.
2013-03-03

  aol
underbart skaldat med sån fin känsla,
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight