Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Inget är svart eller vitt"

 

 

"Inget är svart eller vitt"

är det enda vi ska går efter

i vår syn på våra medmänniskor.

 

En grundsyn för vårt

mänskliga liv tillsammans.

Det enda som ska följa 

på våra färder runt vår värld.

 

Det enda vi ska tänka på

när vi möter medmänniskor

som kommer

till vår del av den stora

vida världen.

 

Allt mänskligt beteende 

ska följa Jesus kärleksbudskap.

 

De som inte tror på Jesus,

får byta ut Honom 

mot någon de tror på.

 

Bara de följer

att " inget är svart eller vitt"




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-04 20:50



Bookmark and Share


  Magica VIP
...Jag har svårt att byta ut Jesus till någon annan, ajajaj, vad gör man då då? Erfarenheter i livet (och tro mig, det är många), har lärt mig att det inte finns någon man kan säkert lita på. Jag anser att saker är svart eller vitt.
2013-02-08

  walborg
Så bra tänkt och rätt också för människans överlevnad på jorden
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP