Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ont ska med ont förgås



en smärta som ska kännas i en kropp
en förlust av kött och blod.

så smärtsamt
du ska minnas

den svunna tiden
då någon kämpade

för dig
för din rätt

som du lättsamt valde bort

dina ögon ska fyllas av tårat, och din kropp förtvinna av ångest
där du ligger ensam i din säng

den dan du kommer på
att det var ditt eget kött och blod
du lättsamt valde bort











Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-04 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus