Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel är det enda som finns kvar!

Demokratiskt tryggt samhälle
Skulle inte tro det!

När det verkligen har rasat
när allt faller,var finns hjälpen då?

Har bett myndigheter om hjälp
men jag är tydligen inte tillräckligt långt ner i skiten

Eller så har jag fel namn
tvivel är det enda som finns kvar

Brödkant och vatten till mat
serverat på sprucket fat


Bor i en vittrad kartong




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-05 09:55



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
känner igen mig så, vi lever till och med under existensminimum, stark text!
2013-02-06

    Birgersdotter VIP
Gripande
2013-02-05

    ej medlem längre
Ryser av dina och och känner med dig...
2013-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt hoppas...
2013-02-05

  Sunlight
berörande och smärtsamma rader
vår gemensamma välfärd med omtanke och trygghet, vad händer med den..?
2013-02-05

  Anya VIP
Gripande. hoppas det löser sig för diktarjaget.
2013-02-05

  Suss Petersson
Så sant...livet är inte alltid rättvist,jag har vänner som kämpar och jag försöker ge en hjälpande hand av kärlek till mina vänner. Här kommer även värme till dig stå på dig låt de inte vinna över dig /Kram
2013-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text berör...utarmad och ensam... så ser verkligheten för många
2013-02-05

  Kungsfågeln
Berör, känns in, gör ont med en fin samklang mellan ord och bild.
2013-02-05

  Angel of love
Berör djupt och känns i hela kroppen när man läser dina ord...
2013-02-05

    ej medlem längre
griper tag..ruskar om
2013-02-05

    ej medlem längre
berörande om välfärdens baksida
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin