Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande liv i vacker kyss!

Det är för alla oss
livet pulserar vackert

Att vara lycklig är gott
i en varm gemenskap

Det enda sättet att älska är
rakt på och ärligt

Visa att man älskar
med varenda andetag

Och med varje kyss
skänka värmande liv




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-05 10:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ur orden andas värme
2013-02-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
text som bultar i kärlek
2013-02-06

    ej medlem längre
En underskön bild med en text som värmer.
2013-02-05

  Suss Petersson
En vänskap beskrivet i underbara ord, en vänskap du ärligt förtjänar på denna jord
2013-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Och det skall man göra varje dag för livet är kort och överraskande. Underbart skrivet!
2013-02-05

  Angel of love
Ja precis så det borde vara..
2013-02-05

    ej medlem längre
värmande insikt ...
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin