Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen inför det okända!

Min kropp gör sig redo
för en annan kropp

En kropp som fyller upp mig
totalt i värme

En vacker uppenbarelse
en eufori av känslor

Vävd i en framtida åtrå
lättsinnig och öppen inför det okända




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-05 10:22



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
du kommer med den energin locka en motsvarig som kan beblanda sig i ljuvlig dans
2013-02-06

  Destino
Väntan och åtrå
känslor
värme
eufori av känslor
så bra skrivet
kram
2013-02-05

    ej medlem längre
Väntan på att fyllas av åtrån och kärleken är omvälvande.
2013-02-05

  Suss Petersson
En upplevelse som vi alla vill uppleva..den är verkligen fin din dikt
2013-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar din dikt...anar en viss andlighet i den...
2013-02-05

  Federico Romano
Låter intressant att få uppleva..
2013-02-05

  Angel of love
Så underbar vacker...
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin