Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag har snart provat varenda kampsport

Inget kan skada så mycket som ord
Inget slag
Inget kast
Inget stryptag

Inget kan kväva mig så mycket som ord
Hans ord har snärjt sig runt min hals
Och dem drar åt allt mer och mer

Jag får ingen luft
Kan inte andas



Jag saknar dig
Min kropp saknar dig


Men du är förvandlad
Förvrängd
Du är någon annan
Inte dig själv


Vad hände?
Vad hände med oss?
Har jag gjort något fel?




Inget sårar så mycket som ord
Förutom tystnad
Avsaknaden av förklaringar

Bara din rygg vänd mot mig
När du går
Och lämnar mig kvar

Det krossar mig
Mitt
Itu




Fri vers av lillonea
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-05 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea