Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mystik

 

 

 

 

 

 

och orden

som kan trolla

 

 

blixtnedslag i känslors

närmaste

nejd

 

 

ljuder hjärtat

namn

ur

tiders

begynnelse

 

 

 

ord

ord

ord

 

 

 

bara ord

 

 

 

vibrerande tanke

föder

all

levande

livs

kärlek

 

 

 

 

 

ord

bara ord

 

 

 

ord

endast

 

i allt 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-02 20:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ordandning

ordgåvor

varje ord... ett liv
2013-03-08

    ej medlem längre
Som blixnedslag
för att
det finns en
mottagare
med öppnad
livssträng

kan uppleva
att Sunlight
är i ett gott
flow

då blir alsterna
flytande
levande

Swell!!
2013-03-03

  Lars Hedlin
Verkligen fint.....
2013-03-03

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-03-03

    ej medlem längre
en bra..och spännande text..om
ordets betydelse och närhet..
2013-03-02

  prinscess VIP
fin
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight