Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trodde muren var riven


Det är så tyst så man kan höra en nål falla till golvet

Det är så tyst så man kan höra en nål falla till golvet och orden fastnar någonstans på vägen.
Det vackra jag vill förmedla stannar halvvägs på en hal väg.
Det är som om tangenterna vill vara ifred, jag trycker och trycker men det blir inga bokstäver.
Det är så svårt att nå den som står på tå. Hur ska jag nå dit?
Det är som att en mur rests medan jag skrivit och skrivit, jag som trodde att muren rivits.
Det är väl bara att jag också tar på en rustning och drar ned visiret.




Fri vers av wildah
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-06 07:41



Bookmark and Share


  mer ord
Fint!
Så skört, så sårat!
Men med en 'glimt i ögat' avslutning. (egen tolkning)
Kanske för att göra distansen större!? (fundering)
2013-02-17

  sommarmoln
Tomhet som ekar....
2013-02-09

  Lena Själsöga Keijser
... tag ej på
det slaget
av rustning

du skriver
den
tystnaden
2013-02-08

  mysing
oh, tystnaden man inte når... vackert!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah