Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela själen ler!

Som vackert solmogna persikor
känns din lena hud

Som fullblodsröda körsbär
lyser dina läppar lockande

Dina dofter
som vårblommande äng

Smaken av nektar och honung
när jag kysser dig ömt och sakta

Hettan och vibbrationerna
är härligt intensiva

Hela själen ler




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-06 08:04



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
härligt skön att läsa..........
2013-02-06

  Sofhia Wirström
vackert skrivet
fint
hett
ljuvligt
2013-02-06

    Birgersdotter VIP
Hela själen ler
2013-02-06

    ej medlem längre
Då förmedlar känslor rätt genom skärmen...
2013-02-06

  Anya VIP
Hett, fruktigt och innerligt.
2013-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och utsökt vackert skrivet...
2013-02-06

  Linda CH VIP
Underbart!
2013-02-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Dina dikter är så vackra med underbara metaforer...hela min själ ler
2013-02-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Du målar sensualism och kärlek
2013-02-06

    ej medlem längre
härligt text..
2013-02-06

  Destino
Oj vad glad man blir av att läsa dina rader...
Smaken av nektar och honung
när jag kysser dig ömt och sakta ...
mmmmm
2013-02-06

  Rise Little One
Hela texten ler ser jag :)
2013-02-06

  Angel of love
Väldigt fin, tyckte mycket om den
2013-02-06

  Nina.H
Som en härlig passionsfrukt är denna dikt
2013-02-06

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2013-02-06

  Alva Johnsson VIP

Vackert sensuellt.
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin