Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka cirkel rörelser!

Gäller att applisera rätt tryck
mjuka cirkel rörelser

Vilket äventyr det kan bli
leker vilt i tanken

Blir så ungdomligt full
av varma känslor




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-06 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord som ger en len känsla att läsa.
2013-02-06

  Ninananonia VIP
Fint :)
2013-02-06

    ej medlem längre
Sensuella är dessa rörelser.
2013-02-06

  Maj-Lis VIP
Härlig massage
2013-02-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och äventyrlig...
2013-02-06

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
härligt med ungdomligt fyllerus när det handlar om sensualism
2013-02-06

  Angel of love
Väldigt fint...
2013-02-06

  Rise Little One
Sweet and sensual poem :)
2013-02-06

  Destino
oj oj, vilken masage det skulle bli;)fint, öm skrivet...
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin