Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtträd





hjärtträdet
andas liv
till bergen
till skogarna
till floderna

vilka är dess hud

skönheten fyller
vandrarens
uttröttade ögon




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 19:04



Bookmark and Share


  Nina.H
Jag hoppas alla kunde
se skönheten som du
beskriver den. Jag ser
med dina själaögon.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser