Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rena






dina händer
äro rena
dina ögon
äro rena



du söker skönheten i livet




rörd är du

av sjön
vilken vaknar

av havens omfamn




rörd är du
av leran vid stränderna
av shamballas
städer




du formade koppen
bägaren

vilken rymmer
flodens
bladdröm





bubblan stiger
upp
stiger ur djupen
för att du skall se



tyngdens
lättnad




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-06 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om denna!
2013-02-07

    lenakarin
Djupt gripande, texten för fram till ..tyngdens lättnad. Mycket väl komponerat!
2013-02-07

  Tarantaran
Vackert.. " rörande "
" ur djupen tyngdens
lättnad "..hänförande
2013-02-06

    ej medlem längre
Djup vacker poesi
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser