Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte pensionär ännu, men det gäller att elda upp sig till rätt stämning för att militant kämpa för pensionärernas rättigheter! Vi ska minsann inte tåla ...


Orättvist

Februarilov

Får ingen pensionär

Det är orättvist!

...

Och ingen semester

Inget sommarlov 

Inget ÅKB (Ålders-, kvalifikations- och befordringstillägg)

Snålt!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2013-02-06 20:22



Bookmark and Share


  vera gade VIP
-lägga upp fötterna när de vill;-))
2013-02-06

  Jessica Ebbesson
..men t.ex...sova hur länge de vill...lägga upp dagen som de vill ;-)
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP