Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skepp





vrakskeppen
vaggar i mojnadvind
med revor i seglen
med revade segel

ännu
vita





diset blåses varsamt undan
drakskeppen seglar
i notusvinden

med solsegel
vita





falkarna ser reven
bär skeppen

i silvermånens land

till eldarna
ur kolens stenkrets




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-06 20:34



Bookmark and Share


  Nina.H
Sagolik... vacker
2013-02-07

  poetryGirl
en härlig havskänsla
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser