Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Spår

Kristall klar

frostighet

 

Andning svider

 

Vita vidder

 

Molnstrimmad

himmel

 

Lämnande spår

 

På marken

mjuka vita

packat

 

Silverpil

rätt in i moln

 

Människan har

varit överallt

 

© Eva Langrath februari 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-06 22:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så vackra rader ljust och mjukt med en vidd som ger en
skön känsla -
2013-02-13

    Tollwut
Bra!
2013-02-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så fina och tänkvärda!
2013-02-13

  Lena Själsöga Keijser
din stämma
är mjuk
är vacker

orden dina skimrar
2013-02-12

  Knådan
Trevligt att läsa din dikt. Har själv skrivit en om vintern som på ett sätt förmedlar samma känsla - kul!
2013-02-08

    ej medlem längre
Äkta vara.
2013-02-08

  Heikki Hellman
Du är en naturvän som inte blundar för vackra vyer under sin promenad!
2013-02-07

    ej medlem längre
Njutbar vinterpoesi.
2013-02-06

  Bibbi VIP
Applåd.
2013-02-06

  surface to air
Fint!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP