Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feel my warm touch!

Do you hear
the bright sound of eternity?

Can you feel
the warm wind of life?


Sending you
my body and mind

Feel my warm touch
tenderness and love in a gentle embrace




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 12:44



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
upplevandestrand
2013-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Utsökt vackert...
2013-02-07

  Destino
Sending you
my body and mind
magisk text, magisk bild, njuter verkligen då jag läser...

2013-02-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Förtrollande, magisk
2013-02-07

  Angel of love
Alldeles underbart vackert, gillas mycket!
2013-02-07

    ej medlem längre
Detta är bara så underbart att läsa!!
2013-02-07

    ej medlem längre
magic!
2013-02-07

    ej medlem längre
Body and soul in Harmoni
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin