Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros sista färd!

Ikaros sökte sin frihet
På vaxprydda vingar

Kom för nära
Solens vackra glans

Vaxet smälte
långsamt bort i solens värma

Ikaros sista färd
mot jordelivet tog sin början




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-07 12:50



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra diktat! Lärdomen av det hela.?..sista versen
2013-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Daidalos
råd han skulle
lytt det gått bättre
med flytt för liten glytt
2013-02-07

  Federico Romano
Ikaros, var nog den första historien, jag minns som liten, lite Grekisk Jante, kan det tolkas, men ä nog en fråga om måttlighet..
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin