Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt fröet gro!


Sov i ro
Låt fröet gro

Dröm vackert ömt
Om fagert möte så skönt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-07 12:51



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mjukt och varsamt.. fint
2013-02-07

  Angel of love
Vacker.. Bild och text flyter samman
2013-02-07

  Maj-Lis VIP
Kan ju alltid försöka
2013-02-07

    ej medlem längre
Det ligger magi i bild + ord....ljuv magi!
2013-02-07

    ej medlem längre
tänk om..
2013-02-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vist det går om man trycker på kudde dikten och bilden som är målad eller?
Jag köper en bädd sätt men inskription och bild på. kram på dig/Diana

2013-02-07

  Federico Romano
Det vore idealt att få göra, men svårt..
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin