Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platt skatt?

Man ämnar alltså
beskatta alla bärare
av platta frisyrer?

Bra det i så fall
för det är ett fåtal
som passar i det!

Bara det inte blir
hövolmsstilen igen?

Lagom är, som bekant,
i de flesta fall, bäst!




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2013-02-07 17:26



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
platt skatt... innebär att många människor faller platt!!!! I rännstenen!!!
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST