Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå förslaget om allmän förskola fr.o.m. 2 års ålder


Socialdemokratin tuffar på!


Varför inte låta blivande mödrar
föda direkt i förskolan, så deras småttingar
kan skolas in mellan amningarna!




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 17:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
håller med dig Jack, i din kommentar!
2013-02-09

  Jack E. Gladh VIP
Har inte sagt att barn mår dåligt
i förskolan! Anser bara att de allra
minsta ska få vara med sina föräldrar
så mycket som möjligt!


2013-02-08

  Anders Nordlander VIP
Barn mår prima på förskolan!
2013-02-07

  © anakreon VIP
Ett budskap till alla våra politiska företrädare:
"Get a life!!!"
Calle
2013-02-07

  Anders Nordlander VIP
socialdemokraterna har även utvecklat föräldraförsäkringen, en liten information-

jaha... texten var satir !!! Du menar sååå!!!
2013-02-07

  Anders Nordlander VIP
allmän förskola betyder inte att det är ett tvång att gå där. Det är många tvååringar som går i förskola redan nu. Förslaget innebär att alla som vill nyttja förskolan, beredes plats.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST